Подробно търсене
Вход в Сайта
Потребител:

Парола:

Запомни ме?

» Забравена парола
» Регистрация
Случайна Снимка

Красота
Красота
Коментари: 0
ivan

26.09.2018, 13:20Регистрация
Правила и условия за ползване:
1.Правилата за ползване на сайта се прилагат по отношение на всяко лице от момента, в който на използваното от него устройство се визуализира каквато и да е информация, поместена на сайта, до момента на окончателно прекратяване на достъпа му до информацията.
2.Лица, които не са съгласни да бъдат обвързани с настоящите Правила за ползване на сайта, нямат право да използват сайта и поместената на него информация.
3.Настоящите Правила за ползване на сайта могат да бъдат променяни.
4.Авторските и сродните на тях права по отношение на поместените на сайта демотиватори принадлежат на техните автори. Администраторът по никакъв начин не се обвързва с позициите или мненията изразени от потребителите.
5.Конкретно, без изричното съгласие на носителя на правото (автор на материала) трето лице, включително ПОЛЗВАТЕЛ на сайта, няма право да я възпроизвежда, разпространява или излъчва с търговска цел.
6.Ползване на информация, независимо от вида му, не може да бъде считано за предоставяне на упражняването на каквито и да е било авторски или сродни на тях права.
7.Да не се използва за пропагандиране на идеи и/или деяния, насочени към дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние, др.;
8.Ние не носим никаква отговорност за публикуваните материали. Ако някоя публикация влезе в противоречие с някое от условията за ползване и публикуване запазваме правото си да я изтрием без да Ви уведомяваме.
9.Когато ни изпращате текст, снимки, видео или други графични и/или мултимедйини материали, Вие правите това в съответствие с условията за ползване на сайта.
10.Това означава, че вие се съгласявате, че Вие сте създали текстовите, графичните и/или мултимедийни материали или, че Вие имате разрешение от или сте оторизиран от собственика на материала да ни го изпратите. Изпращайки материала ни предоставяте не ексклузивен безплатен лиценз да публикуваме, препубликуваме или използваме по друг начин текстовите, графичните и/или мултимедийни материали във всякъкъв формат, включително и без ограичение в принт и електорнен формат.
11.Ние можем да променяме текстовите, графичните и/или мултимедийни материали, както смятаме за подходящо да се появяват в сайтa, като можем да премахваме тези материали от сайтa по всяко време.
12.В случай че узнае или бъде уведомен, че ПОЛЗВАТЕЛ нарушава Правилата за ползване, Администраторите предприемат незабавни действия за преустановяване на нарушението.
13.На сайта се поддържа форма за контакти, на която всеки ПОЛЗВАТЕЛ има право да сигнализира за констатирани нарушения на Правилата за ползване от страна на друг ПОЛЗВАТЕЛ или трето лице.
14.Администрацията има право, но не и задължението, да наблюдава Потребителско съдържание, публикувано или качено на сайта, за да се определи съответствие с тези Условия за ползване и всички оперативни правила, за да отговарят на всички законови предписания. Въпреки, че не сме задължени да следим, редактираме или премахваме потребителско съдържание, публикувано или качено в сайта, си запазваме правото на преценка по свое усмотрение да редактираме, откажем да публикуваме или премахнем без предупреждение потребителско съдържание публикувано или качено на сайта по всяко време и по всякаква причина. Вие носите цялата отговорност за създаването на резервни копия и замяна на всяко потребителско съдържание, публикувано на сайта за своя сметка и разходи.

 

Всички снимки в сайта, са генерирани от потребителите и Администраторът не носи отговорност за тях. Всички снимки принадлежат на техните собственици! Ако Вие сте автор на някоя снимка и смятате, че се използва без Вашето съгласие, изпратете линк със снимка и Вашите мотиви, и снимката ще бъде променен или премахнат от сайта. Свържете се с нас от TUKA
Всички права запазени © 2011-2018 4homepages.de

Топ Сайтове за Флаш Игри